- Komponenty owocowe, Owoce w żelu, Żele i pomady, Nadzienia piekarnicze
messageBox

Porównywarka

Podane ceny są cenami netto objętymi promocją. Liczba produktów w promocji JEST OGRANICZNONA.

przejdź do porównywarki
Komponenty owocowe, Owoce w żelu, Żele i pomady, Nadzienia piekarnicze

promocje

Podane ceny są cenami brutto objętymi promocją. Liczba produktów w promocji JEST OGRANICZONA.





Pasta pomarańczowa

61,19 PLN

61 szt.


Masa makowa mokra

98,50 PLN

163 szt.

Komponenty owocowe, Owoce w żelu, Żele i pomady, Nadzienia piekarnicze

Logowanie

zarejestruj mnie zaloguj

twój e-mail: hasło:

Waluta


zapomniałem hasła przejdz do koszyka
Komponenty owocowe, Owoce w żelu, Żele i pomady, Nadzienia piekarnicze

Kontakt

Konsultant On-line

+48 25 6402202

+48 25 6409202

Kontakt - Komponenty owocowe, Owoce w żelu, Żele i pomady, Nadzienia piekarnicze

Newsletter

Podaj swój e-mail, by być na bieżąco z ofertą i promocjami sklepu zentis24

 

Komponenty owocowe, Owoce w żelu, Żele i pomady, Nadzienia piekarniczeZapisz się
Komponenty owocowe, Owoce w żelu, Żele i pomady, Nadzienia piekarnicze

Przepisy

Na tej stronie znajdziecie Państwo ciekawe i sprawdzone przepisy.  Receptury zostały opracowane z myślą o zastosowaniu naszego asortymentu w nowych, oryginalnych połączeniach.

Ciasto Banoffee na miodowym spodzie
2011-05-30 Znakomite ciasto z pysznym kremem toffi oraz płatkami czekoladowymi. Polecamy dla wszystkich, którzy lubią oryginalne połączenie smaków toffi, kremu śmietankowego oraz bananów czytaj wiecej »
Marcepanowa wisienka od Zentis...
2011-05-31   Wyśmienite ciasto o oryginalnym marcepanowym smaku z dodatkiem polewy czekoladowej czytaj wiecej »
Sernik tradycyjny z wiśnią stracciatella
2011-07-26 To doskonałe połączenie tradycyjnego sernika z dużymi kawałkami wiśni ze straccialetta, które wzbogacają smak i podnoszą atrakcyjność każdego wypieku czytaj wiecej »
Kopiec toffi z czerwoną porzeczką
2011-07-27 Delikatny biszkopt z kremem toffi i czerwoną porzeczką. Oryginalny przepis na ciasto o eleganckim wyglądzie i wykwintnym smaku na każdą okazję czytaj wiecej »
Wytrawny torcik węgierski
2011-08-01 Wyśmienita kompozycja biszkoptu kakaowego i kremu czekoladowego czytaj wiecej »
Kawowa pasja
2011-08-03 Kawowa pasja to pyszne połączenie biszkoptu kakaowego i kremu kawowego czytaj wiecej »
Zentis Kokos Krem
2011-12-22 Torcik kokosowo-brzoskwiniowy Torcik kokosowo-brzoskwiniowy to pyszne połączenie Zentis Kokos Kremu i owoców w żelu - brzoskwinia czytaj wiecej »
Sylwestrowa Nuta Pomarańczowa
2011-12-27   SYLWESTROWA NUTA POMARAŃCZOWA   Pyszny przepis na Sylwestrową Noc czytaj wiecej »
Pomysł na Wielkanoc
2012-03-09   Kruche ciasteczka wielkanocne Ciasteczka maślane z nadzieniem pomarańczowym, malinowym lub kiwi czytaj wiecej »
Mini Pizza z Sosem Diablo
2012-03-22   Mini Pizza Zentis Składniki: 500g mąki pszennej 200g sosu cygańskiego Zentis 150g wody 100g sera żółtego 50g oleju 30g drożdzy 10g soli Wykonanie: Drożdże rozpuścić w wodzie o temp czytaj wiecej »
Ciasto czekoladowo-śliwkowe
2012-06-20 Ciasto czekoladowo-śliwkowe Składniki: –   2 blaty kakaowe o wym czytaj wiecej »
Egzotyczne Wspomnienie Lata
2012-09-18   EGZOTYCZNE WSPOMNIENIE LATA   Receptura opracowana na 2 formy (Fantazja-7) o średnicy 18cm Surowce: 4 blaty czekoladowe o średnicy 14cm 850g śmietana kremowa 30% 850g krem Kokos- Alkohol Zentis 800g Owoce Egzotyczne w żelu Zentis 140g woda 35g żelatyna syrop do nasączania Wykonanie: 10g żelatyny zalać 40g zimnej wody czytaj wiecej »
Malinowa Fantazja
2012-09-19   MALINOWA FANTAZJA   Receptura opracowana na dwa sześciokątne ranty o wysokości 5cm Surowce: 150g blat z ciasta czekoladowego o średnicy 13cm 850g śmietana kremowa 30% 750g krem Advokat Zentis 400g Malina w żelu Zentis 150g krem Kukułka Zentis 140g żel neutralny Zentis 140g woda 35g żelatyna Wykonanie: Do Maliny w żelu Zentis dodać 10g żelatyny uprzednio rozpuszczonej w 40g wody czytaj wiecej »
Wiśniowa Kukułka
2014-06-03   WIŚNIOWA KUKUŁKA   Recepturę opracowano na rant o wymiarach 40x60cm Surowce: 2 Blaty biszkoptowe kakaowe 40x60cm 3400g Krem Kukułka Zentis 2100g Śmietana kremowa 1400g Wiśnia 60% w Żelu Zentis 900g Krem śmietankowy 240g Woda 60g Żelatyna 40g Mieszanka Czekoladowych kulek Zentis Syrop do nasączania Wykonanie: Blat biszkoptowy delikatnie nasączyć syropem czytaj wiecej »
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.